Kako se naručiti za prvi pregled?

Molimo da za prvi pregled nazovete broj +385 21 333 644 ili nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pri dogovaranju prvog pregleda molimo Vas da navedete glavni razlog svog dolaska ili koji Vas tretman od onih što ih nudimo zanima (npr. liječenje zuba, ortodontska terapija, implantati, ispuni-plombe, parodontološki problemi, izbjeljivanje, estetski zahvati: ljuskice, krunice i sl.). Prvi pregled je besplatan.

Također Vas molimo da navedete Vaš telefonski broj kako bismo Vas mogli obavijestiti o eventualnim promjenama.

Najbolji način da dobijete odgovore na pitanja vezana uz određeni tretman te vrstu radova i materijala koje koristimo je da nam pošaljete e-mail poruku, na koju ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Što možete očekivati?

Pobrinut ćemo se da Vam boravak kod nas bude što ugodniji. Maksimalno ćemo se prilagoditi Vašem dnevnom i tjednom rasporedu kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara. Shvaćamo da moderan način života nosi nepredvidive situacije, pa ako niste u mogućnosti ili ste spriječeni doći u dogovorenom terminu, molimo da ga otkažete pozivom na naš broj telefona +385 21 333 644.

Na prvom pregledu dobit ćete besplatno stručno mišljenje naših doktora i inicijalnu procjenu postojećeg stanja. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i potanko Vam objasniti svaki korak u terapiji. Nakon načinjene inicijalne procjene stanja, dat ćemo Vam cjelovit plan terapije i financijski predračun te ga prilagoditi Vašim željama i mogućnostima.

Ako dolazite iz zemalja Europske unije, plan terapije i procjenu troškova možete priložiti Vašem zdravstvenom osiguranju te na taj način nadomjestiti dio troškova dentalnog tretmana.

ADRESA:

Strožanačka cesta 39b
21312 Podstrana, Split
Hrvatska