fbpx

posjetite nas | Strožanačka cesta 39B

pratite nas

O nama

Ordinacija ima tradiciju od 1984. godine, a vodio ju je prof. dr. sc. Ante Ivanković, specijalist parodontolog i sveučilišni profesor.

Svojim višegodišnjim radnim iskustvom, stručnim i ljubaznim osobljem te upotrebom suvremenih materijala u našoj ordinaciji garantiramo Vam najvišu kvalitetu usluge.

pošaljite upit

Naš tim

zorana-1
zorana-2

Doc. dr. sc. Zorana Ivanković Buljan, dr. med. dent., specijalist ortodont

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu. Krajem 1993. godine otvorila je privatnu stomatološku ordinaciju u kojoj i danas radi. 2005. godine specijalizirala je ortodonciju, a 2011. je obranila doktorsku disertaciju na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Od 2012. godine je vanjski suradnik u zvanju višeg asistenta na Katedri za ortodonciju Studija Dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Splitu i na Katedri za bolesti glave i vrata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. U 2012. godini usavršavala se u Americi, San Diego, California kod profesora Lawrence F. Andrewsa, utemeljitelja fiksne ortodontske terapije.

Članica je European Orthodontic Society, Hrvatskog društva ortodonata i Hrvatske Komore dentalne medicine. Redovito se usavršava na stručnim tečajevima u Europi i SAD-u. Autor je ili koautor devet znanstvenih ili stručnih radova, od kojih je pet u bazi Current Contents. Objavljuje članke i u tiskovinama radi popularizacije stomatološke struke.

U Nadzornom je odboru Matice hrvatske Podstrana i uredništvu Podstranske revije. Od 2013. godine vijećnica je Općinskog vijeća Općine Podstrana.

Od 2012. godine predaje na Studiju dentalne medicine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Splitu i u Mostaru. Osim što predaje na fakultetima, u ordinaciju joj dolaze studenti na vježbe iz ortodoncije. Pozvani je predavač na međunarodnim tečajevima.

Znanstveni radovi dr. Ivanković nalaze se u CC bazi.


Andrija Dvornik, dr. med. dent

Rođen u Splitu. Opću gimnaziju završio u Splitu. Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2008. Godine. Nakon odrađenog pripravničkog staža, od 2009. godine radi u nekoliko ordinacija u Splitu, a 2012. godine se pridružio našem timu. Bavi se svim aspektima dentalne medicine, a klinički je osobito orijentiran na kirurgiju, endodontske i restaurativne zahvate.

Redovno se usavršava na stručnim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu. Član je Hrvatske Komore dentalne medicine. Govori engleski jezik, a u slobodno vrijeme igra nogomet.

andrija

gordana

Gordana Veron, medicinska sestra

Završila je srednju školu za stomatološke sestre te se zaposlila na Odjelu za stomatologiju Bolnice Križine Split, a od 1996. radi u našem timu. Nastavlja svoje obrazovanje i individualni te profesionalni razvoj. U slobodno vrijeme igra badminton. Član je Hrvatske Komore Dentalne medicine.


Ljubomir Marasović, dentalni tehničar

Ljubomir je tehničar koji u ordinaciji radi protetske radove. Završio je srednju zubotehničku školu u Splitu, a nakon završene srednje škole nastavio se konstantno educirati u struci i pratiti sve novosti u svijetu stomatologije. U našoj ordinaciji radi dugi niz godina i ima svoj vlastiti laboratorij.

ljubomir

marinela

Marinela Bekavac, asistentica

Marinela je asistentica na stažu koja je u ordinaciji skoro godinu dana. Završila je srednju školu za dentalne asistente, a prve korake u svom poslu napravila je u našoj ordinaciji. U radu se vrlo brzo snašla i svakim danom pokazuje sve više želje i volje za učenjem i usavršavanjem.

Ordinacija